Gevoel voor stijl

 

Vera koopt de kleding zelf in dus doet niet aan inbreng van particulieren waarbij deze een aantal procenten krijgt. Donaties waardoor de prijzen laag kunnen blijven zijn altijd van harte welkom.   
 De collectie hangt op maat en is modieus van Expresso tot H&M dus uitgebreid en zo goed als nieuw.

 

Visie

 

Vera vindt het belangrijk dat de prijzen voor veel mensen toegankelijk zijn, daarom liggen de meeste tussen de 5,50 en 9,50 euro. De laatste 3 dagen van de week is ze open. Dus elke donderdag vrijdag en zaterdag. 

Over

 

In één van de oudste straaten van Gennep vindt u Vera’s Boutique met second hand dames-en kinderkleding. Al vanaf haar 20 ste jaar is Vera begonnen met het verkopen van 2dehands spullen op de zaterdag markt voor het station in Maastricht.

Vera vindt weggooien gewoon zonde. Iemand kan er voor een leuk prijsje nog jaren plezier van hebben en ook is het leuk om op die manier nog iets te verdienen. Door de jaren heen blijkt ze aan de verkoop van kleding en accessoires het meeste plezier te beleven. 
 Na zo’n 30 jaar regelmatig op markten haar spullen en die van familie en vrienden op de markt te hebben gebracht, kwam de grote uitdaging om in Gennep 2016 een klein winkeltje te starten.  Met als grootse motivatie de blijdschap van de klanten die genieten van dat kledingstuk wat ze hebben gescoord. Inmiddels ben ik verhuist naar een ruimer pand aan de Zandstraat 44.

Ook het dragen van gebruikte kleding wil ze  stimuleren door een mooie collectie te maken om op deze manier de afvalberg van kleding die er in de wereld is iets te verkleinen.